Profil

Min egen historie:


I mere end 30 år har jeg arbejdet som sekretær og korrespondent. Et par år inden jeg stoppede sekretærkarrieren, pådrog jeg mig pludselig en ”museskade”, som dels gav konstante smerter i højre arm, dels gjorde højre hånds tommel-, pege- og langfinger følelsesløse. Med ét var jeg stort set uarbejdsdygtig. En fysiurg fandt frem til miseren: Nerverne mellem 4. og 5. halshvirvel var kommet i klemme. 3 måneders intensiv fysioterapi gjorde mig smertefri, men så snart jeg igen forsøgte at bruge computeren, vendte smerterne og følelsesløsheden tilbage.

Herefter fulgte en turné i junglen af alternative tilbud: Helle Gotved afspænding og specialgymnastik, kiropraktik, akupunktur, Mensendieck – stadig uden resultat. Armen smertede hele tiden, og de tre fingre var ”døde”. Tilfældigt  kom jeg via en docent på Musikkonservatoriet på sporet af Alexanderteknik. På konservatoriet har man fast tilknyttede Alexanderlærere.

Efter 2 uger med 6 lektioner, som undervisning i Alexanderteknik kaldes, var smerterne forsvundet, og efter de første 15 lektioner var jeg igen ”fit for fight”. Computeren var ikke mere noget problem, ej heller hus- og havearbejde, som havde ligget brak i 8 måneder. Jeg fortsatte jævnligt lektionerne i mere end et år og fik stadig ikke problemer af nogen art hverken på arbejdet eller hjemme - det var næsten for godt til at være sandt!
Herefter besluttede jeg mig til at tage uddannelsen til lærer i Alexanderteknik. Jeg er uddannet på F.M. Alexanderskolen i København 1995-1998 og har løbende efteruddannet mig på kurser i London. Jeg har siden undervist privat såvel som på FOF og AOF i henholdsvis Rødovre, Farum og Gladsaxe samt på Pensionisthøjskolen i Tisvilde.

Jeg er medlem af Alexandernetværket.